CitroŽn 2CV
Siirry Teipparin sivuille!
etusivu    valokuvia retkiltä    linkit
  tulostettava sivu

Pian 2CV (KLIKKAA ISOMMAKSI)Hollannin autoliiton entinen paku (KLIKKAA ISOMMAKSI)Belgialaista eleganssia (KLIKKAA ISOMMAKSI)

Maailmankokousportilla (KLIKKAA ISOMMAKSI)

Tervetuloa CitroŽn 2CV -sivuilleni!

CitroŽn 2CV:n (eli sätkän tai rättisitikan eli rättärin) suunnittelu alkoi 30-luvun alussa ja prototyyppi oli valmis vuonna 1935. Sota keskeytti valmistuksen, mutta vuonna 1948, joka oli muutenkin hyvä vuosi, sätkä julkistettiin suurelle yleisölle Pariisin autonäyttelyssä. Aluksi tehoja oli noin 9 hv ja viimeisimmissä, jotka lähtivät tehtaalta 1990, oli tehoja 28 hv, eli jonkin verran vähemmän kuin nykyautoissa.

Itse olen harrastanut sätkällä keikuttelua jo vuodesta 1973. Tällä hetkellä alla on tuossa viereisessä kuvassakin näkyvä punainen Dyane. Kotimaisten sätkätapahtumien lisäksi olen vuosien mittaan kierrellyt Eurooppaa ristiin ja rastiin. Mukavien kokemusten ohella kuva-arkistoni on paisunut tuhansien otosten kokonaisuudeksi.

Näillä sivuilla voit tutustua joihinkin viime vuosien otoksiin. Tarjolla on kuvia Raid Laponielta, Raid Poronkusemalta ja kevätretkeltä, jolla tutustuimme myös Alveras-tehtaaseen. Maailmankokouksista on joitakin otoksia Irlannista ja Skotlannista sekä Borlängesta.

Ajelemisen lisäksi myös korjailen ja säädän kuljintani, joten varaosia tuppaa kertymään ajoittain yli oman tarpeen. Hyvällä tuurilla minulta saattaa löytyä se, mikä sinulta puuttuu, joten yhteyttä saa ottaa.


 
 

Henkka Castrťn

050 500 4438


PS.

Tutustu myös työhöni, mainosteippauksia tekevään Teippariin!


© Teippari T:mi • teippari.net


Make lunch, not war!